Stupi Miere
Aveti în cos 0 produse în valoare de 0,00 lei Vezi cos

Termeni si conditii

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul www.stupi-miere.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos enumerate. Pentru a fi informat despre toate conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa parcurgeti toate sectiunile urmatoare. S.C. Getica S.R.L. isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertelor, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor; de asemenea, S.C. Getica S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de redactare, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Aceste erori nu obliga S.C. Getica S.R.L. la nicio actiune.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile, de fiecare data cand folositi acest site. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate.
www.stupi-miere.ro este administrat de S.C. Getica srl SRL cu sediul in Domnesti, nr 1453, jud Ilfov, inregistrata la Registrul Comertului cu nr J23/1595/2004, CUI RO16870307.

Programul personalului magazinului online stupi-miere.ro este de LUNI pana VINERI intre orele 09:00 - 16:00.

1. INREGISTRAREA CA MEMBRU:

Pentru a putea cumpara de pe www.stupi-miere.ro, trebuie sa introduceti datele dumneavoastra pe website-ul nostru. In utilizarea serviciului, declarati ca veti furniza informatii reale, corecte si actuale despre dumneavoastra.
In situatia in care consideram ca aceasta obligatie a fost incalcata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nicio notificare prealabila.

Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii si de a stabili plata online ca unica modalitate de plata, in cazul clientilor care plaseaza comanda si au in istoricul activitatii lor pe www.stupi-miere.ro livrari refuzate.

2. CONFIDENTIALITATE

S.C. Getica srl respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor. Website-ul www.stupi-miere.ro si S.C. Getica srl se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, ofertele si politica firmei. www.stupi-miere.ro si S.C. Getica srl nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Orice utilizator care a furnizat explicit pe website-ul www.stupi-miere.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a www.stupi-miere.ro. Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru in scris pe e-mail la comenzi@stupi-miere.ro .

In conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/200, utilizatorii website-ului www.stupi-miere.ro au urmatoarele drepturi,:

Dreptul la informare (art.12)
Dreptul la acces la date (art.13) - dreptul de a obtine, la cerere si în mod gratuit, pentru o solicitare pe an, confirmarea ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de operatorul de date.
Dreptul la interventie (art.14) - dreptul de a solicita operatorului de date, printr-o cerere scrisa si în mod gratuit, urmatoarele:
rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor incomplete, inexacte sau prelucrarilor nelegale;
transformarea datelor personale nelegale în date anonime;
notificarea tertilor cu privire la operatiunile prevazute la lit. a) si b).
Dreptul la opozitie (art.15) - dreptul de a se opune, în mod gratuit si printr-o cerere scrisa, din motive întemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari.
Dreptul de a se adresa justitiei (art.18) - dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea drepturilor garantate de lege si care au fost încalcate.
Dreptul de a face plangere la autoritatea de supraveghere (art.25).
S.C. Getica srl nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane.

3. ABONAREA SI DEZABONAREA LA NEWSLETTER

Abonarea la newsletterul stupi-miere.ro este gratuita si voluntara. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate, respecta legea Comertului Electronic si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile existente in subsolul fiecarui e-mail.
S.C. Getica srl detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru continutul publicat pe www.stupi-miere.ro.

4. PRET SI MODALITATI DE PLATA

Preturile prezentate includ TVA (19%).Pretul de achizitie prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul achizitiei, pret la care se adauga si costurile de livrare. Ne rezervam dreptul de a modifica preturile, fara nici un preaviz sau notificare in prealabil.

Plata se poate face:

in numerar, la livrare (sistem ramburs);
prin banca: daca preferati aceasta modalitate de plata, va rugam sa ne anuntati si un reprezentant al S.C. Getica srl se va ocupa de toate detaliile (factura proforma, confirmare plata etc.) astfel incat comanda dvs. sa fie livrata in cel mai scurt timp. Livrarea produselor se va face numai dupa intrarea banilor in contul nostru. Confirmarea platii poate dura intre 24 si 48 de ore in functie de procesarea platii intre bancile implicate.

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.stupi-miere.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL [www.stupi-miere.ro], VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI [www.stupi-miere.ro] SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.
5. LIVRAREA PRODUSELOR

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul tarii in termen de 1-5 zile lucratoare de la data primirii comenzii.

In perioada Sarbatorilor legale si a reducerilor exista posibilitatea sa intervina intarzieri la livrarea coletelor de pana la 10 zile, insa facem tot posibilul ca volumul mare de comenzi sa nu afecteze termenul standard.

Sambata, Duminica si in sarbatorile legale nu se expediaza comenzi.
Livrarea comenzilor se face prin Posta Romana, la adresa specificata de client:
- costul transportului este de 20 ron

6. RESPONSABILITATI PRIVIND PRODUSELE

S.C. Getica srl nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea produselor achizitionate prin intermediul acestui site, in alte scopuri decat cele mentionate de producator.

10.DISPOZITII FINALE

Orice alta problema cauzata de produsele de pe www.stupi-miere.ro, netratata de niciun articol din pagina Termeni si Conditii, va fi notificată în scris către Getica srl la comenzi@stupi-miere.ro. Ulterior, ea se va solutiona pe cale amiabila in 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism alternativ de rezolvare a disputelor, agreat de ambele parti.

Fiind de acord cu termenii de utilizare a magazinului online stupi-miere.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea site-ului in aceste conditii.

 

 

© 2019 Stupi Miere.